Home » iByen » Kræmmermarked på Hou Havn

Kræmmermarked på Hou Havn

Det store kræmmermarked på Hou Havn tiltrækker både lokale og turister.

Kræmmermarked på Hou Havn

Der kommer mange kræmmere til kræmmermarkedet på Hou Havn.

Om sommeren er der hver mandag fra slutningen af Juni til omkring midt i August kræmmermarked på Hou Havn fra klokken 10 til klokken 15
Kræmmermarkedet på Hou Havn er et meget populært marked, både turister og lokale strømmer til havnen for at opleve den hyggelige stemning. Flere og flere kræmmere kommer til Hou med deres festlige indslag, som er med til at skabe en god oplevelse. Her sælges alt muligt, lige fra salt til brugte møbler. En stand som kræmmer får du til så billig en pris, at selv børn kan være med til at sælge sine godter. Alle kan være med, og derfor er dette marked så godt besøgt.
Her er der mulighed for at gøre en god handel, med alt fra friske grøntsager, snacks, nyt tøj, til lokale børns legetøj, som trænger til at finde en ny ejer.

Børn i alle aldre elsker brændte mandler. Her gøres en god handel med en af de flinke kræmmere.

Børn i alle aldre elsker brændte mandler. Her gøres en god handel med en af de flinke kræmmere.

Med den store interesse for Hou Havn for tiden, tyder det på at kommende sæson´s kræmmermarked bliver mere besøgt end nogensinde. For kræmmere er der her i Hou en kærkommen lejlighed til i det hyggelige havnemiljø, at stifte bekendtskaber med lokalbefolkningen.

Første markedsdag i 2018 er mandag den 25. Juni
Herefter er der marked hver mandag, med sidste dag midt i August.
Da der er først til mølle princippet der gælder, kan der ikke reserveres stadepladser, dog er det normalt at de faste kræmmere får deres sædvanlige pladser, og nye kræmmere må vente til klokken 9, for at se hvor der er ledige pladser. Kan du klare dig med en stadeplads på 2 meter, så er mindsteprisen kun 80,-  Derefter 10,- pr meter. Se mere på Hou-Havn.dk

Print Friendly, PDF & Email

Comments

Skriv et svar

Loading...