Home » iByen » Bus og teletaxa til og fra Hou

Bus og teletaxa til og fra Hou

Rejs med bus når du skal til og fra Hou.
Tag endelig ikke fejl af busstoppested når du skal fra Hou med bussen. Efter opslag i rejseplanen.dk skal du være opmærksom på hvilket påstigningssted der står på rejseplanen. Alle busser går igennem Hou by, men vær opmærksom på, at du søger det busstoppested i rejseplanen, som du skal rejse fra, så du ikke risikerer at se bussen køre fra dig. Det er nemlig nemt at tro, at når man søger efter Hou i rejseplanen, så kan man bare stille op ved busstoppestedet som er lettest at finde.

Bussen til og fra Hou har flere stoppesteder.

stopskilt-kirkeHou Kirke.
Det er dette stoppested som automatisk dukker op når du søger i rejseplanen. Stoppestedet ligger over for kirken på Houvej. Er det dette stoppested du har fra rejseplanen, så er det vigtigt at være der, idet bussen så allerede har kørt gennem byen, og nu er på vej ud af byen, mod Ulsted og Aalborg.
Søg efter “Hou Kirke” i Rejseplanen.

 

stopskilt-christiansminde

Christiansminde.
Stoppested ved vandværket tæt på DagliBrugsen. Det er her du skal være hvis du skal nordpå mod Dronninglund. Det er også muligt at stå på bussen her hvis du skal mod Aalborg eller Hals. Søg efter “Christiansminde Hou” i Rejseplanen.
Det er her du er sikker på at du kommer med, uanset om du skal den ene eller den anden vej.

 

 

stopskilt-hou-skole

Hou skole.
Her finder du byens eneste busskur. Et smart sted at opholde sig når man venter på bussen, i for eksempel regn eller snevejr.
Søg efter “Hou Skole” i Rejseplanen

 

 

 

Teletaxa kan ikke benyttes i Hou

Aalborg kommune tilbyder en teletaxi-ordning; som dog ikke bliver meget benyttet. Årsagen kan være at det er meget vanskeligt at finde information om teletaxa-ordningen. Det prøver vi så at råde bod på her:

Teletaxa betyder, at du skal ringe og bestille bussen mellem klokken 7.00 og 20.00, når du vil med.
For at kunne koordinere med anden kørsel, kan dit afhentnings- og afsætningstidspunkt forskydes med op til 15 minutter før, og 45 minutter efter det tidspunkt du ønsker.
Når du bestiller kørsel, finder teletaxa det tidspunkt, der ligger tættest på dit ønske for afhentning. Du får altid det præcise afhentningstidspunkt oplyst, når du bestiller.

Teletaxa sender så en minibus eller en taxa. I de større byer kører vi til stoppesteder, og i de mindre byer og på landet kører vi helt til døren. Teletaxa har IKKE ruter i Hou.

Bestil teletaxa på 99 34 11 14
Husk at ringe senest 1 time før ønsket afhentning.
Der tages imod bestilling af teletaxa alle dage fra kl. 7.00-20.00.
Ved bestilling af kørsel skal du altid oplyse telefonnummer og antal rejsende. Du skal også oplyse, om du medbringer kørestol, barnevogn eller lignende.

Skifte mellem teletaxa og bus eller tog.
Her er det vigtigt, at du gør opmærksom på det ved bestilling, da teletaxa tilstræber at der er 10-15 minutter til omstigning.
Skal du skifte mellem teletaxa og bus eller tog, får du 1 zones rabat.
Husk at oplyse at du skal skifte, ved bestilling.

Hvad koster Teletaxa?
Det koster for tiden 8 kroner pr. zone, at rejse med teletaxa, og der skal betales for minimum 2 zoner. Der kan benyttes alle typer af periodekort, og du kan også betale kontant.
Skolekort kan kun benyttes på skoledage og kun indtil kl. 18.00.
Børn og pensionister betaler halv pris

Print Friendly, PDF & Email

Skriv et svar

Loading...